Thursday, November 20, 2008

Ten Eleven Journey To Al-Jubail KSA.

Al Mousath Hospital

Nak gi keje dari Al-Bahar kem


Kat Dammam Airport KSA


Kat Mc. D Bahrain Airport




Ngan Hafiz & Hj. Shafiee


Pekena baryani ayam

Bahrain Airport

Bahrain Airport


Gulf Air to Bahrain

KLIA

Senai Airport 0630hrs



Dah hampir berbulan2 blog ni dah bersarang di sebabkan tiada apa2 nak diceritakan sampailah dah berpindah dirumah baru di sekitar bandar Jubail ni yang provide internet line tapi sewanya mak oii SR4250 sebulan. Buat masa ni 5 orang saja yang tinggal disini iaitu Hasrul, Hafiz, James, A. Zaki dan Aku, yang lainnya masih tinggal di Al-Bahar iaitu penempatan sementara bagi yang baru sampai disini.

Tak payah nak citer panjang lagi, kat atas ni aku sertakan gambar2 bermula dari Malaysia ke Bahrain dan sampailah di Jubail ni untuk tatapan anak2, isteri2 dan sapa2 la yang akan datang ke sini nanti.













1 comments:

arryani November 25, 2008 at 4:44 PM  

Mcm best jek kat sana..Bila nk bwk ktorg plak nih.? Nak gak g sana.

About This Blog

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Blogger Blog Templates

Back to TOP